Nyhet: GEHWOL med. Sensitive

Sensitivitet er ikke noe som bare oppstår. Symptomene, som kløe, rødhet og følelsen av brennende hud er et resultat i enden av en kaskade som begynner med tørr hud. 

Uten skikkelig pleie, mister huden sin beskyttende barrierefunksjon. Bakterier og allergener trenger lettere inn - det kommer nye irritasjoner. GEHWOL med Sensitive, tar vare på den følsomme huden og motvirker overdreven spredning av bakterier.

 

Gehwol med. SensitiveMed utvalgte ingredienser forhindrer GEHWOL med Sensitive bakterier og allergener å spre seg til dypere lag av huden, noe som gir effektiv forebygging av infeksjon. I tillegg gir kremen føttene skånsom og verdifull pleie og fuktighet. Keramidene som finnes i kremen og som også finnes i huden, regenererer barrierefunksjonen i huden og beskytter mot uttørking. Dette gjør huden mer motstandsdyktige mot ytre påvirkninger.

 

GEHWOL med Sensitive har også et spesialvåpen mot sopp og bakterier med MicroSilver BG ™ med en høy renhet. MicroSilver BG ™ «bretter» seg, etter påføring, over huden og gir en depot-effekt. Herfra frigjøres det sølvioner som forstyrrer cellens metabolisme av bakterier og sopp. Overdreven spredning blir dermed forhindret.

 

I tillegg inneholder den sensitive formelen naturlige komponenter som er modellert etter hud-beroligende egenskaper. Vill pistasj, som er et bær fra middelhavsområdet. Stoffene øker toleransen til følsom hud og lindrer den i begynnelsen av en irritasjon. Ekstrakter av ingefær og kamille har også en beroligende effekt på huden og stopper betennelsessignaler. På denne måten kan det oppnås mindre rødhet i løpet av kort tid. Sist men ikke minst, smidig mandelolje fukter og nærer huden.

GEHWOL med Sensitive er klinisk og dermatologisk testet. Kremen er ikke bare generelt egnet for sensitiv hud, men også som terapeutisk egnet for pleie av diabetes og atopisk dermatitt. Preparatet bør påføres daglig morgen og kveld på den ren tørr hud. En mild massasje støtter behandlingen.

 

Konsept og nøkkelfordeler:

GEHWOL med Sensitive er en behandling for sensitiv hud. Kremen

motvirker overdreven spredning av patogene og derved beskytter den mot infeksjoner, lindrer

kløe og brennende hud og reduserer rødhet.

 

Målgruppe: Fotterapeuter jobber med personer som allerede har endringer i huden (fot- eller

hudproblemer). GEHWOL med Sensitive er egnet for støttende omsorg i diabetes,

neurodermitis (atopisk eksem), fot og neglesopp

 

Effekt: Det sensitive aktive stoffet, kompleks med MicroSilver BG, påvirker at hudens

naturlige mikroflora vil regenerere.  Kløe og brennende hud vil bli lindret, rødhet

reduseres.

Ceramider regenererer hudens naturlige barrierefunksjon og forhindrer uttørking av huden.

Mandelolje beroliger huden, nærer huden og gir behagelig mykhet og fuktighet.


 

Dermatologisk testet. Egnet for diabetikere.

Uten parabener, parfyme, PEG emulsjon og silikonolje.